top of page

Location för
filminspelning

Österbybruks herrgård med dess unika historiska miljöer och omgivningar är en ”location” som lämpar sig lika bra för filminspelning som för en fotosession. Vackra salonger, historiskt 1700-tals kök, källargångar och utomhusmiljöer med vacker park, damm, köksträdgård, smedja, smedbostad, kyrka, stall och värdshus som alla skriver sin historia på sitt eget och unika sätt.

Välkommen på besök och bli inspirerad av vår herrgård inför framtida projekt!

En marknadsplats
för dig som arrangör!

Centralt beläget i norduppland med Stockholm, Arlanda, Uppsala, Norrtälje, Gävle m.fl. inom attraktivt avstånd är Österbybruks herrgård en uppskattad plats för externa arrangörer. Herrgårdsområdet med stallbacke, park och byggnader bildar tillsammans en attraktiv och perfekt plats för olika publika evenemang. Allt sedan 1994 har ett varierat utbud av mässor, marknader, musikkonserter, teater & utställningar arrangerats både utomhus på stallbacke, i park och inomhus i herrgård samt i den unika evenemangs byggnaden Ånghammaren.


Välkommen och låt oss få ta del av Er verksamhet och tillsammans titta på vilket sätt herrgårdsområdet och dess stora potential och förutsättningar kan förverkliga idé till genomförande.

Ånghammaren norr.jpg
Filminspelning.jpg
DJI_0020 fix.jpg
bottom of page