BRÖLLOP – FESTERNAS FEST

Var kan man hitta en vackrare plats för en oförglömlig bröllopsfest? I herrgårdens stora salong dukar vi för en festlig middag. Dörrarna till den vackra trädgården kan leda till en fördrink. Eller kanske vill du ha hela bröllopsfesten i trädgården? Då kan vi hyra tält som passar ert bröllop.

Vi är en av Östhammars kommuns utpekade platser för civila bröllop. Men i den ena flygeln till herrgården finns också det vackra 1700-tals kapellet. Därifrån kan brudpar och gäster strosa till herrgården förfesten. Eller kanske hyra Gammeltammens vackra kalesch för en tur från kyrkan och till festen via den vackra herrgårdsparken?

Vi samarbetar med Wärdhuset Gammel Tammen kring bröllops- och festbokningar!

För mer information om hur vi kan arrangera en oförglömlig dag för er i Herrgårdsområdet och dess unika miljö, ring 0295-212 00!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *